Υπολογισμός Αντικειμενικής Αξίας Κατοικιών

Εκτύπωση

 

Κατανοώντας τις ανάγκες των πολιτών αλλά και των επαγγελματιών να γνωρίζουν την αντικειμενική αξία κατοικιών, το Τεχνικό Γραφείο - ΤοπογραφΩ προχώρησε στην ανάπτυξη εφαρμογής που υπολογίζει τις εν λόγω αντικειμενικές αξίες.

Παράλληλα ενημερωθείται για την έκδοση βεβαίωσης μηχανικού για τη μη ύπαρξη αυθαίρετης κατασκευής κατά τη μεταβίβαση της ιδιοκτησίας στο μενού προσφορές.

Πληροφορηθείτε για:

1. τις Τιμές Ζώνης   2. το Συντελεστή Αξιοποίησης Οικοπέδου (Σ.Α.Ο.) 3. το Συντελεστή Εμπορικότητας (Σ.Ε.)

Στους πίνακες αντικειμενικών αξιών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, στον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ

 

Μοιραστείτε με άλλους την εφαρμογή αν σας φάνηκε χρήσιμη

follow us on

Προχωρείστε σε Εκτίμηση της Εμπορικής Αξίας του Ακινήτου σας από το γραφείο μας. Υπολογίστε το κόστος στον ακόλουθο σύνδεσμο (link).

 

Επικοινωνία:
Δελμησού 2 & Λ. Ηρακλείου 171,                                                                                                                    
Πευκάκια Νέα Ιωνία - Αθήνα
Τηλ.: +30 211 40 76267
Κιν.: +30 69 3253 7997                                                                                                                                   Skype: topographos
E- mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σημειώνεται ότι από τους μέχρι τώρα ελέγχους δεν έχει διαπιστωθεί λάθος στο υπολογισμό της αντικειμενικής αξίας, χωρίς όμως αυτό να αποκλείεται. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι χρήστες να συμβουλεύονται συμβολαιογράφους και ειδικευμένους επιστήμονες στοv προσδιορισμό αντικειμενικών αξιών και να αναφέρουν τυχόν σφάλματα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Επίσης, οι χρήστες αποδέχονται ότι το Τεχνικό Γραφείο - ΤοπογραφΩ δημιούργησε την εφαρμογή με συμβουλευτικό σκοπό και ουδεμία ευθύνη φέρει σε τυχόν ζημία. Δεν περιλαμβάνεται στους υπολογισμούς η περίπτωση όπου το ακίνητο κατά το χρόνο φορολογίας έχει υποστεί ζημιές από σεισμό, πυρκαγιά ή πλημμύρα, όπου εφαρμόζεται ο συντελεστής ειδικών συνθηκών - Σ.Ειδ. Σ.

 

 

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

  To Τεχνικό Γραφείο - ΤοπογραφΩ, προχώρησε στη δημιουργία δικτύου συνεργαζόμενων μηχανικών προκειμένου να αναλαμβάνει τοπογραφικά αλλά και εργασίες μηχανικού σε όλη την Ελλάδα, σε κόστος προκαθορισμένο χωρίς μεταβολές. Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και το κόστος, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέγοντας εδώ.   το Γραφειο Η ανάγκη για την ορθολογική διαχείριση της γης οδήγησε τα τελευταία χρόνια στην ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών από την Πολιτεία,...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 87.1% Greece
Cyprus 4.8% Cyprus
United States 4.7% United States
United Kingdom 1.4% United Kingdom
Germany 0.4% Germany
Netherlands 0.3% Netherlands
Italy 0.1% Italy
France 0.1% France
Brazil 0.1% Brazil
Russia 0.1% Russia
Σύνολο:  49  χώρες

148891

Σήμερα:32
Εχθές:100
Στην εβδομάδα:333
Πριν μια εβδομάδα:757
Στο μήνα:2,319
Πριν ένα μήνα:3,791

Thursday the 24th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins