Δίκτυο Μηχανικών ΤοπογραφΩ - Γαβαλάς Ηλίας - Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ

Ηλίας Γαβαλάς

Εκτύπωση

Αγρονόμος & τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Ο Ηλίας Ι. Γαβαλάς είναι διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος μηχανικός Ε.Μ.Π. Από το 2015 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Ηράκλεια Κυκλάδων.

Στις επαγγελματικές του δραστηριότητες περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως τοπογραφικές εργασίες (σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων, οριοθέτηση ιδιοκτησιών και σύνταξη συνοδευτικών τεχνικών εκθέσεων σε περιπτώσεις αμφισβήτησης ορίων, εφαρμογές ρυμοτομικών και πολεοδομικών μελετών, τοπογραφικά για καθορισμό οριογραμμών αιγιαλού-παραλίας και ρεμάτων και βυθομετρήσεις για απόδοση ισοϋψών και ισοβαθών καμπυλών, εφαρμογή ορίων ιδιοκτησιών (διανομές Υπουργείου Γεωργίας),  υποστήριξη εργοταξίων, χαράξεις στοιχείων τεχνικών έργων κτλ). Ιδιαίτερη εμπειρία σε σύνταξη πλήρους φακέλου σε ότι αφορά δασικές εκτάσεις (αίτηση για αποχαρακτηρισμό δασικής έκτασης, ενστάσεις και πρόδηλα σφάλματα για δασικούς χάρτες, με πλήρη υποστήριξη (τεχνική έκθεση, φωτοερμηνεία αεροφωτογραφιών, καλή γνώση διαδικασίας υποβολής ενστάσεων, χρονοδιαγραμμάτων και σχετικής νομοθεσίας), παροχή υπηρεσιών για υπό ένταξη στο κτηματολόγιο ιδιοκτησίες και τακτοποιήσεις αυθαιρέτων.

Περιοχή δρατηριότητας: Κυκλάδες

Επικοινωνία:

Άγιος Γεώργιος
Ηράκλεια Κυκλάδων, Τ.Κ.: 84 300

Θέση Γραφείου στο Χώρο:

 
 
 

τηλ:  213 0 888 888 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

 

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.5% Greece
United States 9.7% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.7% Germany
Romania 0.3% Romania
Turkey 0.3% Turkey
Netherlands 0.2% Netherlands
France 0.2% France
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  111  χώρες

458109

Σήμερα:44
Εχθές:88
Στην εβδομάδα:209
Πριν μια εβδομάδα:493
Στο μήνα:132
Πριν ένα μήνα:2,301

Wednesday the 2nd. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins