Ενστάσεις Κτηματολογίου
Εκτύπωση

 

Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων στις περιοχές Νέα Ιωνία - Νέο Ηράκλειο - Γαλάτσι. Καταληκτική ημερομηνία 13-3-2014. Κατάθεση συμπληρωματικών στοιχείων καταληκτική ημερομηνία 31-12-2014.

Το Τεχνικό Γραφείο ΤοπογραφΩ αναλαμβάνει υπεύθυνα τη διεκπεραίωση της διαδικασίας υποβολής της ένστασης στο Κτηματολόγιο, προκειμένου να αποδωθούν στην ιδιοκτησία σας τα σωστά γεωμετρικά και ονομαστικά στοιχεία.

 

Ακολουθούν οι πληροφορίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Κτηματολόγιο ΑΕ σχετικά με τις αιτήσεις διόρθωσης και τις προθεσμίες.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων διόρθωσης/ ενστάσεων

Ο δικαιούχος που διαφωνεί με κάποιο από τα στοιχεία της Ανάρτησης, αλλά και οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί να υποβάλει αίτηση διόρθωσης κτηματολογικής εγγραφής ή ένσταση μέσα σε προθεσμία δύο (2) μηνών για τους κατοίκους εσωτερικού και σε προθεσμία τεσσάρων (4) μηνών για τους κατοίκους εξωτερικού στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης. Η έναρξη της προθεσμίας ορίζεται με Ανακοίνωση της EKXA ΑΕ στον Τύπο.  

Αιτήσεις διόρθωσης/ενστάσεις- Έντυπα  

 Οι αιτήσεις διόρθωσης και οι ενστάσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης και προϋπόθεση για την υποβολή τους είναι να έχει προηγουμένως υποβληθεί δήλωση του Ν.2308/1995 και να έχει καταβληθεί το πάγιο τέλος κτηματογράφησης. Το κόστος υποβολής αίτησης διόρθωσης/ ένστασης είναι 5€.

Οι αιτήσεις διόρθωσης εξετάζονται από το Γραφείο Κτηματογράφησης και οι ενστάσεις από τριμελή επιτροπή στην οποία Πρόεδρος είναι δικαστικός λειτουργός.

Για την απλοποίηση της διαδικασίας έχει σχεδιαστεί ένα ενιαίο έντυπο «Αίτηση Διόρθωσης/ ένσταση» που καλύπτει όλες τις περιπτώσεις διόρθωσης που μπορεί να αιτηθείτε.  Για όσες διορθώσεις και να αιτηθείτε στο ίδιο έντυπο θα πληρώσετε συνολικά 5€.

Διόρθωση προσωπικών στοιχείων 

Ειδικά για την περίπτωση που ζητάτε διόρθωση προσωπικών στοιχείων θα χρησιμοποιήσετε το ειδικό έντυπο «Αίτηση διόρθωσης προσωπικών στοιχείων» για το οποίο δεν καταβάλλεται τέλος.

Αίτηση διόρθωσης προδήλου σφάλματος

Η "Αίτηση διόρθωσης προδήλου σφάλματος" υποβάλλεται στις περιπτώσεις σφάλματος πληκτρολόγησης το οποίο αφορά σε στοιχεία τίτλου, εκδότη, στοιχεία μεταγραφής, χρήση, αριθμό κτιρίου ή ορόφου στον τίτλο κ.λπ. Η Αίτηση προδήλου σφάλματος υποβάλλεται ατελώς.

Επικοινωνία:
Δελμησού 2 & Λ. Ηρακλείου 171,
Πευκάκια Νέα Ιωνία - Αθήνα
Τηλ.: 213 0 888 888
Tηλ.:  211 40 76267                                                                                                                                                                                           
 E- mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ.  Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.5% Greece
United States 9.4% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.8% Germany
Turkey 0.5% Turkey
Romania 0.4% Romania
France 0.2% France
Netherlands 0.2% Netherlands
Austria 0.1% Austria
Σύνολο:  119  χώρες

497833

Σήμερα:2
Εχθές:2
Στην εβδομάδα:4
Πριν μια εβδομάδα:58
Στο μήνα:195
Πριν ένα μήνα:173

Tuesday the 29th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins