Ευρεία σύσκεψη για τη Διαχείριση Αστικών Λυμάτων Ανατολικής Αττικής

Ευρεία σύσκεψη για τη Διαχείριση Αστικών Λυμάτων Ανατολικής Αττικής

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013
Ευρεία σύσκεψη υπό τον Υπουργό Αναπληρωτή ΠΕΚΑ, Σταύρο Καλαφάτη, για τη Διαχείριση Αστικών Λυμάτων Ανατολικής Αττικής

 

Αθήνα, 12 Μαρτίου 2013
 
                                                   
 
ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
 
 
Ευρεία σύσκεψη με θέμα τη διαχείριση των αστικών λυμάτων της Ανατολικής Αττικής και ειδικότερα για τους Δήμους Σπάτων-Αρτέμιδος και Ραφήνας-Πικερμίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, μετά από πρόσκληση του αρμόδιου Υπουργού Αναπληρωτή, Σταύρου Καλαφάτη.
 
Στη σύσκεψη, υπό την προεδρεία του Υπουργού Αναπληρωτή, συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Σγουρός, ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων κ. Κ. Τριάντης, οι Γενικοί Διευθυντές της ΕΥΔΑΠ κ.κ. Ι. Πάσσιος και Σ. Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας κ. Χ. Μάρκου, ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Γ. Χριστόπουλος, στελέχη της Περιφέρειας Αττικής, αντιδήμαρχοι και στελέχη των ανωτέρω Δήμων, υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΕΚΑ, καθώς και στελέχη της Ευρωπαïκής Επιτροπής και της Task Force.
 
Η σημερινή συνάντηση ήταν η τελευταία από μία σειρά συναντήσεων και διαβουλεύσεων, με όλους τους αρμόδιους φορείς και τους ΟΤΑ της περιοχής. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής προστρέχει, συνδράμει και συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στις προσπάθειες της Περιφέρειας, των Δήμων και της ΕΥΔΑΠ, για το θέμα της συλλογής και διάθεσης των αστικών λυμάτων της Ανατολικής Αττικής.
Το ΥΠΕΚΑ έκανε ξεκάθαρο ότι έχουν σχεδόν εξαντληθεί τα χρονικά περιθώρια για την κατάθεση τεκμηριωμένης, εφαρμόσιμης, ρεαλιστικής και άμεσης προώθησης εναλλακτικής λύσης από οποιαδήποτε πλευρά, εκτός από αυτές που έχουν ήδη μελετηθεί, για τις περιοχές των Δήμων Σπάτων-Αρτέμιδος και Ραφήνας-Πικερμίου.
 
Σε κάθε περίπτωση, το ΥΠΕΚΑ προχωρά σε ενέργειες και αποφάσεις άμεσης εφαρμογής για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, την προστασία του περιβάλλοντος και τη διασφάλιση των χρημάτων των φορολογούμενων πολιτών, αποδεικνύοντας την ισχυρή βούληση της Κυβέρνησης για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος.
 
 

ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο

Η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ Μ. Ι.Κ.Ε., προχώρησε στη δικτύωση και στην οργάνωση με εξωτερικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες μηχανικού οπουδήποτε στον ελλαδικό χώρο. Για το κόστος και τις υπηρεισίες, που αφορούν και Κατοίκους Εξωτερικού  επιλέξτε εδώ. Το ΤοπογραφΩ έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς (βλ. διαχειριστής, συνεργάτες) με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου που προχωρούν συνεχώς σε προσεκτική επιλογή συνεργατών μηχανικών με πολύ...

Εγγραφή στο Newsletter

Απαντήστε στο ακόλουθο πεδίο πόσο κάνει ένα + ένα = ?
Όνομα:
Email:

επισκέπτες

Greece 81.7% Greece
United States 9.7% United States
Cyprus 4.2% Cyprus
United Kingdom 1.5% United Kingdom
Germany 0.7% Germany
Romania 0.3% Romania
Turkey 0.2% Turkey
Netherlands 0.2% Netherlands
France 0.2% France
Italy 0.1% Italy
Σύνολο:  109  χώρες

432476

Σήμερα:50
Εχθές:141
Στην εβδομάδα:191
Πριν μια εβδομάδα:896
Στο μήνα:2,951
Πριν ένα μήνα:2,057

Tuesday the 26th. | ΤοπογραφΩ - Τεχνικό Γραφείο | Joomla 3 Templates Joomlaskins